-Με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση συμπολιτών μας, πραγματοποιήθηκε την 20 Μάϊου 2024 και ώρα 19:30 στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Σερρών, ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμός μας, με θέμα “Οι σημερινές προκλήσεις της ψηφιακής πραγματικότητας για όλους μας” και ομιλητή τον Αντιστράτηγο ε.α κ. ΠΑΠΑΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Γεώργιο, πρώην Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
-Μας τίμησαν με την παρουσία τους: Ο πατέρας Νεκτάριος ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης, η Αστυνομική Διευθύντρια κ. ΡΕΓΚΛΗ Κωνσταντίνα, ως εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ο Διευθυντής της Β’βάθμιας εκπαίδευσης κ. ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών κ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Αναστάσιος, ο Πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Ι.Ρ.Α. Σερρών κ. ΜΠΑΓΚΟΣ Στέργιος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού κ. ΓΚΟΥΤΖΟΥΡΕΛΑΣ Ιωάννης και η Διευθύντρια του 5ου Γυμνασίου Σερρών κ. ΑΡΑΠΑΚΗ Χρύσα.
-Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, καθώς επίσης την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και την Δημόσια Βιβλιοθήκη Σερρών για την ευγενική υποστήριξη της ημερίδας.

Βίντεο της Εκδήλωσης:

 

Φωτογραφίες: