-Με απόλυτη επιτυχία και την συμμετοχή πολλών μελών και φίλων, πραγματοποιήθηκε η τριήμερη εκδρομή του Συνδέσμου στην Βόρεια Εύβοια και στην πόλη του Βόλου από 22 έως και 24 Ιουνίου 2024.
– Το πρωί του Σαββάτου αναχωρήσαμε από την πόλη μας και μέσω της Γλύφας αφιχθήκαμε στα Λουτρά Αιδηψού, σε ένα ξενοδοχείο που ήταν σε κεντρικό σημείο.
-Οι συμμετέχοντες, απόλαυσαν τα ιαματικά λουτρά της Αιδηψού και περιηγήθηκαν στην υπέροχη παραλία η οποία εσφιζε από κίνηση όλο το 24ωρο.
-Την επομένη το πρωί επισκεφθήκαμε την Ιερά Μονή του Οσίου Δαυίδ, όπου παρακολουθήσαμε την Θεία Λειτουργία.
-Στην συνέχεια μεταβήκαμε για προσκύνημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου στο Προκόπι, όπου είχαμε και το μεσημεριανό γεύμα. Αργά το απόγευμα επιστρέψαμε στην Αιδηψό.
-Το βράδυ διασκεδάσμε στις πολιτικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο σύλλογος γυναικών Αιδηψού όπου περιελάμβανε και την αναβίωση του εθίμου του ΚΛΗΔΟΝΑ.
-Σήμερα το πρωί αναχωρήσαμε με το φερρυ-μποτ μέσω Αγιόκαμπου και επισκεφθήκαμε επί 4ώρου την πόλη του Βόλου.
-Αργά το απόγευμα με ενδιάμεσες στάσεις αφιχθήκαμε στην πόλη των Σερρών.
-Ευχαριστούμε θερμά το γραφείο ταξιδιών Takis travel και συγκεκριμένα το ιδιοκτήτη και οδηγό του λεωφορείου ΚΑΖΑΚΗ Δημήτρη για την άριστη συνεργασία.
-Τέλος οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες που με την θετική τους διάθεση και την συνέπειά τους συνετέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί μια τόσο επιτυχημένη εκδρομή.